top of page

Shoqbody Trainers

 

DSC02655.jpg
DSC02444.jpg
DSC02335.jpg

Eric Neslo

Fitness & Health coach

 

Eric Neslo is de eigenaar en oprichter van ShoqBody sport community en een gediplomeerd sport en fitness coach. Al ruim zeven jaar geeft hij groepslessen, personal training en sportlessen. 

 

"Transformatie is een kernwoord in mijn leven. Ik weet als geen ander wat voor impact het kan hebben om ervoor te kiezen gezond te leven. Vanaf 2011 heb ik deze switch namelijk zelf gemaakt. Door te sporten ben ik genezen van een hernia. Nu vind ik het geweldig mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. ShoqBody is voor de mij perfecte plek om mensen te begeleiden, motiveren en activeren van bij het bereiken van hun (sportieve) doelen."

Justice Neslo

Sport & bewegingsinstructeur

 

Justice Neslo is een gediplomeerd sport -en bewegingscoördinator. Sporten is altijd zijn passie geweest en hij heeft veel verschillende soorten sporten op hoog niveau beoefend. Van turnen en diverse vechtsporten tot voetbal en atletiek. In zijn werk bij Shoqbody kan hij zijn liefde voor sport en beweging overdragen op anderen.

"Ik houd van variatie en ook van het hoogst haalbare bereiken. In mijn trainingen zie je dat ook terug. Wat ik dan ook graag door wil geven is; weet dat je altijd een doel kan stellen en dit doel bereiken. Ik wil jou bij ShoqBody graag helpen, om op jouw eigen niveau je sportieve doelen te behalen.”

Shyne Neslo

Fitness & Health coach

 

Shyne Neslo is een gediplomeerd sport -en bewegingscoördinator met een specialisatie in begeleiding qua voeding. 

Nadat hij zijn studie in de horeca richting afronden is hij doorgegaan met een studie sport en gezondheid 

 

'Mensen motiveren en uitdagen om net dat stapje meer te zetten. Mensen zien groeien. Dat vind ik het allerleukste. Wanneer mensen aan het begin van een training denk iets niet te kunnen en ze het uiteindelijk toch doen. Dat geeft mij voldoening.'

bottom of page